Adatvédelmi nyilatkozat

A fagyapot.hu elkötelezetten védi az ügyfelek személyes adatait.

Adatkezelés célja: hírlevél küldése és internetes rendelések kezelése.

A Viessmann Kft., mint Adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény, az elektronikus kereskedelmi, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. törvény és az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011.évi CII. törvény előírásait maradéktalanul betartva tartja nyilván és kezeli a regisztrálók adatait.

A Viessmann  Kft. a regisztráció során tudomására jutó személyes adatokat, melyek alkalmasak a felhasználó egyedi elérésére, bizalmasan kezeli, az adatokat kizárólag a felhasználó által előzetesen jóváhagyott célra vesszük igénybe (emailben hírlevél küldés és/vagy internetes rendelések teljesítése), a személyes adatokat a felhasználó írásbeli engedélye nélkül (a törvényben előírt kivételektől eltekintve) harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adjuk át. A felhasználó fizikai elérésére alkalmas adatokat (pl. lakcím) kizárólag akkor gyűjtünk, ha az adott szolgáltatás jellege ezt nélkülözhetetlenné teszi (internetes rendelés, házhozszállítás esetén). Mindazonáltal a regisztrált személy tudomásul veszi, hogy az internetes rendelés esetén elkerülhetetlen a megrendeléskor megadott szállítási cím és név megadása a szállító cég számára, mely azonban nem jelenti automatikusan más cég hírlevél adatbázisába kerülését.

A regisztrált személyek adatait korlátlan ideig megőrizzük. A regisztráció bármikor visszavonható. Az adatszolgáltatás a regisztráció során önkéntes. A regisztráció írásban kérve bármikor visszavonható.

A regisztráló személy hozzájárul ahhoz, hogy a Viessmann Kft. számára hírlevelet, akciós ajánlatot küldjön a megadott email címre. Minden küldött hírlevélben lehetőség van a leiratkozásra, valamint a hírlevél lemondása a saját fiókból elérhető “Személyes adataim”menüpontból, illetve az info@fagyapot.hu email címen is megtehető. Lemondás esetén a regisztrált személy kérésére személyes adatait haladéktalanul töröljük a hírlevél nyilvántartásból. A hírlevél leiratkozás nem jelenti automatikusan a regisztrált adatok törlését, hiszen az internetes rendelés leadásához a regisztráció elengedhetetlen, és ez együtt jár a név, szállítási cím, számlacím, email cím és esetleg telefonszám megadásával. Amennyiben a regisztrált személy szeretné ezen adatait is töröltetni a Viessmann Kft. adatkezelési nyilvántartásából, akkor írásban kérheti a az info@fagyapot.hu címen.

A regisztrált személy/vásárló a regisztráció során jelszót ad meg, melyet köteles körültekintően kezelni. A regisztrált személy felelőssége, hogy ügyeljen arra, hogy a bejelentkezéskor megadott emailcím-hez és jelszóhoz más, illetéktelen személy ne juthasson hozzá (pl. nevében más személy vásárlást ne kezdeményezhessen), mert az ebből eredő károkért a webáruház üzemeltetője, a Viessmann Kft. nem vállal felelősséget.

Köszönjük a bizalmat !